BOEK DIGITALE TRANSFORMATIE

Dit boek gaat over de visie van Anderson MacGyver op Digitale Transformatie en hoe onze klanten dit succesvol in de praktijk toepassen. Ruim dertig gepassioneerde adviseurs ondersteunen onze klanten om stappen te maken in een digitale wereld. We bestaan nu vijf jaar en delen graag de verhalen en resultaten waar we trots op zijn. Het boek bevat onder meer mooie klantcases van Allinq, Hogeschool Utrecht, PostNL, Univé, Silex en Royal FloraHolland.

 

Benieuwd naar de inhoud van het boek? Houd onze website in de gaten voor nieuwe blogs of vraag hier een exemplaar van het boek aan.

BEKIJK ONZE DIENSTEN

Anderson MacGyver ziet het als haar missie om haar klanten te helpen bij de transformatie naar de digitale toekomst. Een toekomst waarin organisaties data en technologie inzetten om nieuwe kansen te creëren, om concurrentievoordeel te realiseren en in staat zijn om zich continue aan te passen aan een veranderende maatschappij en markt. Als change agent van digitale transformaties richten wij ons op:

Data en technologie zijn van grote invloed op de wijze waarop organisaties opereren. Nieuwe bedrijven met nieuwe digitale businessmodellen veranderen de markt in een hoog tempo. Complete ecosystemen veranderen. Bestaande organisaties worden gedwongen na te denken over hoe ze in kunnen spelen op deze digitale ontwikkelingen.

Om concurrerend te blijven en steeds verder te digitaliseren is het voor organisaties van groot belang om voldoende wendbaar te zijn. Kennis van producten en diensten, bedrijfsprocessen, data en IT moeten worden geïntegreerd in een slagvaardige en wendbare organisatievorm.

 

Hoge IT-kosten, slechte applicatie performance, een IT-landschap dat niet (op tijd) zijn doel kan vervullen, verouderde infrastructuur of een ineffectief partnership met leveranciers. Het zijn slechts enkele voorbeelden van problemen die zich kunnen voordoen met digitale diensten.

Laat nu je contactgegevens achter en mis niets!

KLANTEN

Anderson MacGyver levert advies op het snijvlak van Business en IT vanuit de overtuiging dat daar het grootste potentieel zit voor organisaties. Wij helpen onze klanten bij strategische en bedrijfskundige vraagstukken met een sterke data en technologie component. Op basis van heldere concepten weten wij een praktisch resultaat te leveren aan onze klanten. Ons resultaat beperkt zich niet alleen tot een advies, wij nemen ook verantwoordelijkheid voor de realisatie.

Wij hebben voor diverse opdrachtgevers diverse projecten afgerond. Hieronder staat een selectie van onze opdrachtgevers.

Eneco
LKAB
Royal Flora Holland
PostNL
SPIE Nederland
Leaseplan
Arbo Unie
Allinq
Nauta Dutilh
Hogeschool Utrecht
Vanderlande Industries
Schiphol Telematics
Stichting Nationaal Restauratiefonds
Sandd
Rituals
VMI Group
CMISgroup
Juva
Bugaboo
Univé
Veco
Aegon
NS
ANWB

ERVARINGEN

Paul Walter  Head of Information – Port of Rotterdam

“Anderson MacGyver werkt als een echte partner. Zowel voor kleine vragen als grote trajecten zijn ze altijd ‘on call’ met vakkundige mensen. Het plezier van Anderson MacGyver in het ‘organiseren van IT voor succes’ is aanstekelijk en dit levert ons extra waarde.”

Gerhard van der Bijl  Chief Digital Officer – Royal FloraHolland

Organisaties bevinden zich door veranderend Klantgedrag, verhoogde Marktdynamiek en permanente Technologische ontwikkelingen in een continue flux. Veel organisaties starten met een Digitale Transformatie, maar dat vind ik onvoldoende. De strategie van organisaties moet gericht zijn op het ontwikkelen van een nieuw Business Operating Model, waar Digitale technologie en Data belangrijke onderdelen van zijn. Anderson MacGyver bouwt samen met ons aan een nieuwe Business Operating Model voor Royal FloraHolland en brengt Velocity (snelheid én richting) aan in het realiseren van onze Digitale Business Strategie. Daarbij challengen we elkaar op inhoud en is de samenwerking co-creatief. Dit is voor ons essentieel om resultaten te bereiken.”

Stefan Bruggeman  General Manager – Adaxio (CMIS Group)

“Het team van Anderson MacGyver heeft ons geadviseerd en ondersteund bij het insourcen van onze hypotheek portefeuille in Duitsland. Het ging hierbij niet zozeer om de migratie zelf maar meer om de roadmap om te komen tot een totaaloplossing. Van het samen uitdenken vanoplossingsscenario’s, het opstellen van de business case tot en met de selectie van de IT provider. Hun expertise op het gebied van IT-(cloud)technologie en het uitonderhandelen van contractuele verplichtingen met onze IT Hosting Provider, heeft ons enorm geholpen. Het team van specialisten bij Anderson MacGyver is als geen ander in staat om vereisten vanuit de operatie te vertalen naar pragmatische oplossingen. Het is prettig om een partner te hebben die staat voor samenwerking! Dit was het ultieme voorbeeld hoe je met een goed samengesteld team van zowel klant als leverancier tot een exceptioneel resultaat kan komen.”

Jurian Hermeler  IT Director – NautaDutilh N.V.

“Voor ons unieke Silex project, namelijk het aansluiten van de grootzakelijke advocatuur op KEI, heeft Anderson MacGyver precies gedaan wat hun naam eigenlijk al verraadt: met daadkracht, hands-on en met veel vernuft een complex project vormgegeven en binnen tijd en geld geleverd. Een uitstekende combinatie van skills op het gebied van ICT, bedrijfskunde, sourcing en project management – Bor van Dijk was ons schaap met 5 poten én sleutelspeler in dit succes. Alleen de duct-tape is er gelukkig niet aan te pas gekomen.”

OVER ANDERSON MACGYVER

„We create value through IT for our customers by stimulating them to innovate, by improving the way they operate and by enabling the change they need.”

Anderson MacGyver is in 2013 opgericht door Gerard Wijers en Rik Bijmholt om organisaties te helpen technologie en data slimmer in te zetten om meer business waarde uit IT te halen. In 2019 is Anderson MacGyver tot de Nordics toegetreden met de opening van een kantoor in Stockholm.

Business & IT zijn niet meer los van elkaar te zien. Eén gezamenlijke visie en strategie, gericht op de dienstverlening aan de eindklant, is noodzakelijk om een rol te (blijven) spelen in de steeds meer digitaliserende markt.

Adviesorganisaties boeken vooral goede resultaten als adviseurs hun vak met passie op een authentieke wijze uitoefenen. Daarom besteden wij veel aandacht en tijd aan zowel de ontwikkeling van onze vakinhoud als aan de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden en de manier waarop we samenwerken.

Opdrachten voeren wij bij voorkeur uit met multidisciplinaire teams, die gebruik maken van gezamenlijk ontwikkelde concepten en aanpakken.

Een belangrijk concept is onze ‘multimodale’ benadering, waarbij we het karakter van de bedrijfsactiviteiten van een organisatie als uitgangspunt nemen voor het organiseren, selecteren en gebruiken van technologie en data.

De bedrijfsactiviteiten brengen wij op een pragmatische en interactieve wijze in kaart op een Operating Model Canvas. Dit Operating Model Canvas creëert een sterke gezamenlijke visie op:

  • Diensten en businessmodellen
  • Bedrijfsactiviteiten en organisatie
  • Ontwikkeling van het IT-landschap

Anderson MacGyver werkt vanuit haar eigen Academy nauw samen met Universiteit Utrecht, TU Delft, Universiteit Antwerpen en Business Universiteit Nyenrode.

ROADMAP

DAY 1: KICKOFF
8:30-9:00 Registration

Lorem ipsum dolor - vitae dui cursus glavrida.

Speaker: Alex Fireblood
9:00 – 10:00

Phasellus quis: mi vitae dui elementum cursus

  • Speaker: Richard Black
    10:00 – 11:30

Morbi vitae nunc aliquet euismod dia dolor.

Speaker: David Wildwind
11:30 – 13:30
13:30-14:30 Coffee Break

Dolor amet glavrida: vitae nunc aliqued dia lorem.

Speaker: Diana Redfox
14:30 – 15:30

Lorem ipsum dolor - vitae dui cursus glavrida.

Speaker: Alex Fireblood
15:30 – 16:15

Phasellus quis: mi vitae dui elementum cursus

Speaker: Richard Black
16:15 – 18:00

ONZE MENSEN

Anderson MacGyver
Rik Bijmholt

mede-oprichter & directeur

Anderson MacGyver
Esther Splinter

management consultant

Anderson MacGyver
Patrik Hermansson

director Nordics

Anderson MacGyver
Gerard Wijers

mede-oprichter & directeur

Anderson MacGyver
Fabian Haijenga

management consultant

Anderson MacGyver
Lisa Folkertsma

management consultant

Anderson MacGyver
Emelie Vall Sandberg

associate director Nordics

Anderson MacGyver
Edwin Wieringa

management consultant

Anderson MacGyver
Bor van Dijk

management consultant

Anderson MacGyver
Onno Wasser

management consultant

CONTACT

ALGEMEEN CONTACT

+31 (0)30 275 1255
info@andersonmacgyver.com

NEDERLAND (HOOFDKANTOOR)

Kronenburgplantsoen 10, 3401 BP IJsselstein
Nederland
+31 (0)30 2751255
info@andersonmacgyver.com

 

NORDICS

Jakobsbergsgatan 16, 111 43 Stockholm
Zweden
Managing partner: Patrik Hermansson
patrik.hermansson@andersonmacgyver.com

 

VOLG ONS OP LINKEDIN:  
LAAT JE CONTACTGEGEVENS ACHTER EN MIS NIETS:
Ik blijf graag in contact