Oktober 2020

Video update: Voorbereidingen om succesvol te zijn!

Bart Nieuwenhuijs, de nieuwste organisatieadviseur van Anderson MacGyver en internationale atleet Lisa Bruijnincx hebben een digitale bijeenkomst en bespreken enkele manieren om zich voor te bereiden op internationaal succes.

Juli 2020

Video update: De internationale reis gaat verder!

Rik Bijmholt, medeoprichter van Anderson MacGyver en internationale atleet Lisa Bruijnincx houden een digitale meet-up en bespreken enkele concrete stappen in hun internationale reizen.

Lisa Bruijnincx en Rik Bijmholt

Mei 2020

Video update: Sharing our international journey

Markus Smed, Anderson MacGyver adviseur in de Nordics, en internationaal atleet Lisa Bruijnincx ontmoeten elkaar digitaal en bespreken de internationale reis die ze delen.

April 2020

Anderson MacGyver Corona Workout sessie met Lisa Bruijnincx

Nu we allemaal vanuit huis werken, organiseren Anderson MacGyver collega’s twee keer per week een digitale Corona Workout. Op 23 april heeft Lisa Bruijnincx de sessie overgenomen, waarbij ze ons een paar oefeningen liet zien waarmee roeiers sterk blijven op het land.

 

Maart 2020

Update Talent Empowerment & Anderson MacGyver Nordics

  • Anderson MacGyver ondersteunt roeitalent Lisa Bruijnincx in haar weg naar de Olympische Spelen 2024 in Parijs en haar ambitie om een internationale topspeler te worden
  • Dit reflecteert de Anderson MacGyver ambitie om onze vleugels en visie internationaal uit te spreiden
  • Team Anderson MacGyver Nordics heeft een vliegende start gemaakt in in 2019 en realiseert nu resultaat in samenwerking met klanten als LKAB, gebruik makend van de visie en IP van de Anderson MacGyver Group
  • Het opbouwen van nieuwe klantrelaties is een uitdaging in deze bijzondere tijd. Samen met Anderson MacGyver Nederland gaat dit goed!
  • De Digitale Anderson MacGyver Corona Workout en VrijMiBo versterken de internationale band en het zorgt ervoor dat alle collega’s in vorm blijven
  • “Veel succes voor zowel Lisa, met hopelijk aankomende roeiwedstrijden, als alle collega’s, met de nieuwe digitale manier van werken voor onze klanten en opdrachten!”

Lisa Bruijnincx

Januari 2020

Start samenwerking Lisa Bruijnincx & Anderson MacGyver

Lisa Bruijnincx is 19 jaar, en roeit inmiddels 3 jaar op het hoogste nationale niveau. Haar ambitie: “Over vier jaar wil ik op de Olympische Spelen in Parijs staan.”

Lisa en Anderson MacGyver gaan samen optrekken in de groei van nationaal toptalent naar internationaal bepalende speler.

Lees verder